Avís legal

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: SEBASTIÀ PARÉS VILASECA
CIF: 33938734A
Adreça postal: C/ DEL MIG 33, 2
Telèfon: 689302229
Correu electrònic: info@rutaebike.com

Amb quina finalitat tractem les seves Dades?
En Sebastià Parés Vilaseca en nom de rutaebike.com, tracta la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de donar respostes a consultes mitjançant correu electrònic i/o connexions remotes a clients que ho sol·licitin, amb el servei d’enginyeria informàtica especialitzada en el desenvolupament de programari per al sector industrial.

Per quant temps conservarem les seves dades?
Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

Legitimació:

Consentiment de l’interessat:
Sol·licitem el consentiment amb la finalitat d’oferir respostes a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte o correu electrònic (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat). L’oferta prospectiva de productes i serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

Interès legítim:
Per interès legítim del Sr. Sebastià Parés Vilaseca, és per atendre millor les teves expectatives i millorar la qualitat de serveis que ofereix la plataforma, així com realitzar estadístiques, enquestes o estudis de mercat que puguin resultar d’interès.

Destinataris:

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal.

Drets:

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Dret Contingut Canals d’Atenció
Accés: Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Sebastià Parés Vilaseca està tractant dades personals que els concerneixin, o no. Podrà exercir els seus drets a: info@rutaebike.com o Departament Protecció de Dades: C/ del Mig 33, 2 08500 Torelló
Telèfon: 689302229

Rectificació: Les persones interessades tenen dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Supressió: Les persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals i quan no siguin necessàries per la finalitat que van ser recollides.
Oposició: Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats de serveis que ens sol·licitin del seu interès. Sebastià Parés Vilaseca deixarà de tractar les dades, per motius legítims imperiosos o per a exercir o defensar possibles reclamacions.
Limitació del Tractament: En determinades circumstàncies previstes en l’article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos.

Mentre es comprova la impugnació de l’exactitud de les teves dades.
Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposa a exercir el dret a la supressió de les seves dades.
Quan en Sebastià Parés Vilaseca no necessita tractar les seves dades, però vostè els necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Quan vostè s’oposi al tractament de dades per al compliment d’una missió en interès públic o per la satisfacció d’un interès legítim. Mentre es verifica si els motius legítims pel tractament prevalen sobre els de vostè.
Portabilitat: En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format electrònic estructurat d’ús comú i lectura mecànica i transmetre’ls a un altre responsable.

Com pot exercir els drets?
Si vostè considera que en Sebastià Parés Vilaseca no ha tractat les seves dades d’acord amb la normativa, pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades en la següent adreça de correu electrònic: info@rutaebike.com
Per a exercir els seus drets, s’haurà d’acompanyar a la seva sol·licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat.
L’exercici d’aquests drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?
Els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la manera de posar-se en contacte amb ella és mitjançant la pàgina Web. http://www.agpd.es

Espai Natural Guilleries-Savassona

Descobreix els racons que ens esperen a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, un indret màgic i carregat d’encant. Camins de bandolers i llegendes entre cingleres, boscos i ermites que ens faran gaudir d’un espai únic a Catalunya.

Ripollès

El Ripollès, el nostre Pirineu oriental. Un entorn natural envejable amb boniques valls i muntanyes. Terra de comptes i abats. Pedala per les terres del Compte Arnau i Guifré el Pilós, el Ripollès és el bressol de Catalunya. La nostra ruta més pirinenca!

Montseny

Què dir del Montseny…! Un indret que és Patrimoni Universal i Reserva de la Biosfera dins la Serralada Prelitoral Catalana. Relleu abrupte, solcat de torrents i cingleres. Tot un mosaic de paisatges mediterranis. Descobreix els racons amagats del Montseny.

Lluçanès

Camins de transhumància, rieres i torrents! Ruta on pedalarem pel Nord del Lluçanès. Traçat de bons camins a uns 800 metres d’altitud on la tranquil·litat rural és el millor exponent. Descobreix l’altiplà del Lluçanès, t’activarà tots els sentits.

Collsacabra

Descobrim l’essència del Collsacabra! ens mourem pels llocs més emblemàtics del Cabrerès (cingleres de Tavertet, salt de Sallent, Rupit…), ruta amb pistes de bon fer i sempre amb unes vistes espectaculars. El Collsacabra salvatge, segur que no et defraudarà.

Vall del Ges

La Vall del Ges és el nostre territori, estem a casa! Infinitat de camins i corriols amb paisatges espectaculars. Terra d’alzines, fagedes i rouredes. Vine a pedalar pel nord de la comarca d’Osona. Territori que divideix amb les seves muntanyes, el Cabrerès, el Ripollès i la Garrotxa. 

La Garrotxa

Gaudirem de valent entre volcans i fagedes! Garrotxa en estat pur! Aquesta volta per territori garrotxí ens portarà a fer una bonica sortida, on el més difícil és trobar un tram del recorregut que no sigui espectacular. Olot, terra de volcans!